Számolja ki, mekkora ökológiai lábnyomot hagyott maga után egy Wizz-járattal!

  A Wizz Air egy olyan, a szén-dioxid kibocsátást nyomon követő rendszert vezet be, amely lehetővé teszi az utasoknak, hogy kiszámolják a repülésük környezeti hatását, illetve a repülésük során kibocsátott szén-dioxid mennyiségét – olvasható a légitársaság közleményében.

  Forrás: Wizz Air

  A rendszert az éghajlatváltozással kapcsolatos technológiákkal foglalkozó CHOOSE vállalattal közösen vezetik be. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az utasok nyomon kövessék az utazásuk ökológiai lábnyomát, miközben megbízható, jelentős hatású éghajlatvédelmi projekteket is támogatnak –fogalmaznak a közleményben.

  A légitársaság weboldalán a repülési adatok megadásával vehető igénybe a szén-dioxid kibocsátást kiszámoló rendszer, amelynek segítségével az utasok megtudhatják és azonnal kompenzálhatják is az utazásuk károsanyag-kibocsátását egy hitelesített, szén-dioxid csökkentő projekt anyagi támogatásával. Az átutalást követően a károsanyag-kibocsátás ellensúlyozását egy online tanúsítvány igazolja vissza.

  Forrás: Wizz Air

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!