Közel egyórás sétarepülést tehetnek Ferihegyről egy Boeing géppel

Országnéző élményprogramot hirdet a Légiközlekedési Kulturális Központ (Aeropark) együttműködésben a Smartwings légitársasággal, a Budapest Airport támogatásával. Október 25-én közel 60 perces sétarepülésre indul a Smartwings Boeing 737-800-as gépe a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről – adták hírül a szervezők.

Egy ilyen Boeing 737-800-assal repítik a magasba az utazási élményre kiéhezett utasokatForrás: Bram Steeman/Wikipedia

A tervezett útvonal érinti a többi között a Dunakanyart, a Balatont, a Bakonyt és Budapestet, ez azonban az aznapi időjárástól, a felhőborítottságtól függően változhat. Az utazómagasság ezúttal nem 10 ezer méter lesz.

A különleges, országnéző Budapest–Budapest járat október 25-én délben indul a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljáról.

A jegy kizárólag elővételben, kizárólag bankkártyás fizetéssel váltható meg. A programon kizárólag érvényes, kifizetett regisztrációval rendelkező utasok vehetnek részt. A minimális korhatár betöltött 6. életév. Az élménycsomag a sétarepülés mellett tartalmazza az ingyenes belépést az Aeropark repülőmúzeumba. Leszállás után körülbelül 1 órás reptérlátogatás indul az Aeropark Ikarus autóbuszaival.

Belföldi repülésről lévén szó, landolás után a karanténkötelezettség az utasokra nem vonatkozik. Találkozó és ingyenes parkolási lehetőség az Aeroparkban, ahonnan a repülőmúzeum autóbuszaival viszik az utasokat a 2-es terminálra. Jelentkezési határidő: 2020. október 19. További információ ide kattintva érhető el – írja a turizmus.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek