Így hangzik a világ legjobb fapados légitársaságának dala

Az AirAsia, a világ legjobb fapados légitársasága a pandémia alatt több innovatív vállalkozás beindítása mellett zenei karrierbe is kezdett. Nemrég megjelent az első daluk. A légitársaságot egyébként a világ legjobb fapados légicégei közé sorolják az elragadó a személyzetnek, a filléres fedélzeti meleg ételeknek és a kedves szuveníreknek köszönetően, de van internet is a fedélzeten, sőt, sok járatukon business class is van.

A zene szárnyán repülnek a légitársaság gépeiForrás: StockSnap/Pixabay

A milliárdos vállalkozó, Tony Fernandes menő brandet épített és olcsó, fapados márkából lett olcsó, de menő márka köré. A cégvezető a 90-es években a zeneiparban mozgott, ennek nyomán a zene az AirAsia kultúrájában is mindig fontos szerepet játszott. Az első AirAsia kiadású dal 2020 szeptember 18-án jelent meg, Jannine Weigel előadásában.

A pandémia idején kifejezetten szerencsés a cégvezetés innovatív hozzáállása, hiszen a zeneipar mellett belefogtak áruszállításba, jól teljesítenek az ajándéktárgyak értékesítésében, és nem utolsó sorban létrehozták az OURFARM elektronikus kereskedési portált, amin a helyi farmerek által megtermelt termékekkel kereskednek. Mindezekkel együtt az AirAsia jó eséllyel éli túl az utazási korlátozásokkal sújtott válsághelyzetet – írja a spabook.net.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek