Elmaradt az esküvőjük tavasszal, a nászútra indulva a reptéren pótolták be

Egy louisianai pár a New Orleans-i repülőtéren mondta ki a boldogító igent, majd azonnal el is utaztak nászútra Mexikóba. A hírről a Fox News számolt be, amely a repülőtér felhívására lett figyelmes: a Louis Armstrong Nemzetközi Repülőtér twitter-oldalán tett bejegyzést, amelyben utólag gratulált a párnak, amely a reptéren mondta ki a boldogító igent.

„Egy esküvő volt ma reggel a repülőtéren, de nem volt lehetőségünk személyesen gratulálni. Segítsetek megtalálni a vőlegényt és a menyasszonyt, hogy elküldhessük nekik a nászajándékunkat" – szól a felhívás, amely után kevesebb mint két órán belül meg is találták az ifjú párt.

Chase Thomas és Emily Zilich áprilisra tervezték az esküvőjüket, de a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztaniuk. Az új elképzelés október lett volna, de a második hullámtól tartva változtattak inkább a terveken. Nem csináltak nagy ügyet a dologból, most, hogy az Egyesült Államokban enyhébbek a kiutazási szabályok, foglaltak két jegyet Mexikóba, és a repülőtéren tartották a lagzit.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek