A Wizz Air közleményben reagált a határlezárásokra

A Wizz Air vizsgálja a bejelentett korlátozások részleteit és lehetséges következményeit a légitársaság üzemeltetésére vonatkozóan, és amennyiben szükséges, menetrendi változtatásokat hajt végre - derül ki a cég közleményéből.

Forrás: Wizzairhungary/commons.wikimedia.org/

Az esetleges menetrendváltozások által érintett utasok automatikus tájékoztatást kapnak majd a foglaláskor megadott e-mail címre. Azoknak, akik utazási irodán keresztül foglaltak jegyet a Wizz Air járataira - ideértve az online utazási platformokat is - azzal a céggel kell kapcsolatba lépniük, amelytől a jegyet vásárolták.

Amennyiben a Wizz Air töröl egy adott járatot, az érintett ügyfelek (a Wizz Air számlatulajdonosok) igényelhetik az eredeti viteldíj 120%-át Wizz Air pontokban a Wizz Air számlájukra visszatérítve vagy 100%-os visszatérítést a fizetés eredeti módja szerint, vagy ingyenes átfoglalási lehetőséget is választhatnak.

Azok az utasok, akik az utazási korlátozások miatt nem tudnak repülni, miközben járatuk a menetrend szerint üzemel, törölhetik jegyüket és visszatérítést igényelhetnek, de ezért 60 eurós törlési díjat kell fizetniük.

A Wizz Air felhívja az utasok figyelmét, hogy tájékozódjanak az aktuális utazási korlátozásokról, illetve arról, hogy beléphetnek-e az adott országba, emellett arra is emlékeztet, hogy az egyes országokba történő belépési szabályok megváltozhatnak a jegy megvásárlása és az utazás dátuma között.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek