Merész trükkel érte el a gazdi, hogy vele utazhasson túlsúlyos cicája

  A 34 éves Mikhail Galin ragaszkodott hozzá, hogy nem is olyan kicsi kedvence, Victor vele utazhasson a repülőgép fedélzetén. A cicának a szabályok szerint a csomagtérbe kellett volna kerülnie, mert 10 kilót nyomott, miközben az utastérbe csak maximum 8 kilós állat vihető fel - írja a Dailymail.

  Forrás: Mikhail Galin/facebook.com

  Galin úgy döntött, nem száll fel a gépre, hanem egy későbbi járattal utazik, és cselhez folyamodik. A közösségi média segítségével gyorsan macskadublőrt keresett Victornak, aki a cicához hasonlóan néz ki, csak kevesebbet nyom. Hála a Moszkva környéki, segítőkész macskatulajdonosoknak, meg is találta, amire szüksége volt, és kölcsön kapta a Phoebe nevű jószágot - persze, csak az ellenőrzés idejére.

  Miután sikeresen regisztrálták a kisebb testű állatot, Galin visszaadta azt a gazdájának, ő pedig saját cicájával sétált fel a repülőre. Viszont most, hogy elárulta a trükköt, valószínűleg visszafelé nem lesz ilyen egyszerű dolga.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!