Május 4-től újra közlekedik a KLM Budapest-Amszterdam járata

Jövő hétfőtől újraindítja a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és az amszterdami Schiphol repülőtér közti légiforgalmát a KLM Holland Királyi Légitársaság.

Forrás: Monlaw/Pixabay

A légitársaság Budapestet és Amszterdamot összekötő járatát Embraer 190 típusú gépek teljesítik, amelyek a tervek szerint minden nap 12:00-kor indulnak a magyar fővárosból és 14:05-kor érkeznek Amszterdamba. Azok, akik Amszterdamból szeretnének Budapestre utazni a 9:15-kor induló és 11:15-kor érkező járatot tudják majd igénybe venni – olvasható a légitársaság sajtóközleményében.

A nyári menetrend szerint tervezett összes járat változhat, ezért a KLM azt tanácsolja, hogy az utasok a foglalás előtt mindig ellenőrizzék a különféle korlátozásokat, amelyek országonként és személyenként eltérhetnek.

A közleményből az is kiderült, hogy annak érdekében, hogy a légiközlekedés újraindulása minél zavartalanabb legyen, a KLM ingyenes lehetőséget kínál a lefoglalt utak időpontjának megváltoztatására. Az induló járatokról, a foglalásokra vonatkozó szabályokról, a jegyvásárlásról és kedvezményes módosítási feltételekről szóló részletes tájékoztatás a társaság oldalán találnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek