Május 4-től újra közlekedik a KLM Budapest-Amszterdam járata

  Jövő hétfőtől újraindítja a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és az amszterdami Schiphol repülőtér közti légiforgalmát a KLM Holland Királyi Légitársaság.

  Forrás: Monlaw/Pixabay

  A légitársaság Budapestet és Amszterdamot összekötő járatát Embraer 190 típusú gépek teljesítik, amelyek a tervek szerint minden nap 12:00-kor indulnak a magyar fővárosból és 14:05-kor érkeznek Amszterdamba. Azok, akik Amszterdamból szeretnének Budapestre utazni a 9:15-kor induló és 11:15-kor érkező járatot tudják majd igénybe venni – olvasható a légitársaság sajtóközleményében.

  A nyári menetrend szerint tervezett összes járat változhat, ezért a KLM azt tanácsolja, hogy az utasok a foglalás előtt mindig ellenőrizzék a különféle korlátozásokat, amelyek országonként és személyenként eltérhetnek.

  A közleményből az is kiderült, hogy annak érdekében, hogy a légiközlekedés újraindulása minél zavartalanabb legyen, a KLM ingyenes lehetőséget kínál a lefoglalt utak időpontjának megváltoztatására. Az induló járatokról, a foglalásokra vonatkozó szabályokról, a jegyvásárlásról és kedvezményes módosítási feltételekről szóló részletes tájékoztatás a társaság oldalán találnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!