Újabb Wizz Air gépek érkeznek kínai szállítmánnyal

  Ahogyan a múlt hétvégén, úgy most is Wizz Air gép indult Sanghajba, hogy egészségügyi eszközöket hozzon Kínából - mint az Airportal Facebook-oldala hírül adta a Flightradar24 adatai alapján.

  Forrás: flightradar24.hu

  Ezúttal azonban nem egy, hanem mindjárt három gép vette birtokba a levegőt, melyek ma hajnalban illetve reggel szálltak le a Liszt Ferenc reptéren.

  Szintén a Wizz Air fog az Észak-Amerikában rekedt, magyarországi lakhellyel rendelkező magyar állampolgárokért indulni a jövő héten, az összesen legfeljebb 460 magyar állampolgárt két különjárattal menekíti haza - derül ki Szíjjártó Péter külügyminiszter Facebookon közzétett videójából

  A járatok Chicagóban, Los Angelesben, Miamiban, New Yorkban és egy meg nem nevezett kanadai városban szállnak le. Az érintetteknek a külképviseleteken kell regisztrálniuk. A külügyminiszter hangsúlyozta, hogy a járatokkal nem az Amerikában élő magyarokat, hanem az ott rekedt utazókat kívánják hazautaztatni.

  Ami pedig az egészségügyi eszközöket illeti: holnap olyan gép hoz szállítmányt, mely még sosem járt Budapesten.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek