Megható Valentin-napi történetet osztott meg a légitársaság

Egy szívmelengető, romantikus történetet hozott nyilvánosságra a Southwest Airlines Valentin-napra. Február 7-én egy Kyle nevű úriember felhívta a légitársaságot, hogy segítsen neki megszervezni a tökéletes Valentin-napi ajándékot a felesége részére, mivel 25 évvel ezelőtt éppen az egyik járatuk visszaérkezésekor kérte meg szerelme kezét – olvasható a Travel and Leisure cikkében.

A pár férfi tagja szívmelengető gesztussal kérte meg mindkét alkalomal szerelme kezét - illusztrációForrás: Gisela Schaper/Pixabay

Visszatekintve 1995-re, Kyle a légitársasággal tett útja után a reptéren megkérte éppen rá várakozó barátnőjének, Stacinek a kezét. Kyle huszonöt évvel ezelőtt is óriási meglepetéssel készült, ugyanis a repülőúton minden utasnak kiosztott egy szál vörös rózsát, és arra kérte őket, hogy amint kiszálltak a gépből, adják át a rózsákat a kijáratnál rá váró barátnőjének. Staci teljesen értetlenül állt, amikor ismeretlen emberek a kezébe adták a rózsákat, de aztán meglátta Kylet kilépni a fedélzetről. Amikor ő maga átadta neki az utolsó rózsát, térde ereszkedett, és megkérte szerelme kezét, aki boldogan mondott neki igent.

Gyorsan visszatérve 2020-ba: Kyle és Staci immár 25 éve boldog házasok, és újra a Southwesttel készültek repülni. Kyle azt mondta Stacinek, hogy majd a repülőtéren találkoznak, de Kyle már várt rá, amikor ő odaért. Ezúttal a Southwest segített Kylenak feleleveníteni a 25 évvel ezelőtti, varázslatos pillanatot. A légitársaság dolgozói feljuttaták Kylet egy beérkező járat utasai közé, hogy így Staci ismét az érkezési kapu területén várja őt.

Miközben Staci a kapunál várt, nem tudta, hogy Kyle felpattant a beérkező járatra, hogy ismét megkérje a leszálló az utasokat, hogy adják át neki a rózsákat. Stacit természetesen újra meglepte ez a csodálatos gesztus. Miután az utasok mind leszálltak, Kyle megjelent a kapunál az utolsó rózsával a kezében, ismét féltérdre ereszkedett, újra megkérte a kezét, és bizony szem nem maradt szárazon. A légitársaság dolgozói ismételten gratuláltak a boldog párnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek