Valentin-napi különlegességekkel készül az egyik legnagyobb légitársaság

Február 13-tól 15-ig a világszerte megtalálható 41 lounge legtöbbjében az Emirates séfjeinek Valentin-napi desszertjeit kóstolhatják az utasok. A légitársaság öszesen 40 egyedi, szerelmes hangulatot idéző desszerttel és fogással készült erre az időszakra. A kulináris alkotásokat városokra lebontva is bemutatták.

Forrás: Emirates / Press

Így Hamburgban a narancsos-gyömbéres panna cotta bogyós gyümölcsökkel és pisztáciával a favorit, Fokvárosban a linzerszív viszi a pálmát friss eperrel és tejszínhabbal; Aucklandben a csokis-málnás petit fours; Naritában a csokoládés Szent Valentin-torta; az Egyesült Államok repterein pedig a csokoládéval bevont és kókusszal meghintett szamóca került a lounge-ok pultjaira.

A Dubajban található hét Emirates társalgó is Valentin-napi atmoszférát kínál majd február 13. és 15. között.

Ezen időszak alatt a törzsutasokat Moet & Chandon Rosé Impérial pezsgővel kényeztetik, amit egy maracujás, málnás gyümölcstortából, vörösbársony tortából és vörösbársony fagylaltból készített desszertválogatás kísér. A kávé szerelmesei pedig három Valentin-napi keveréket is megízlelhetnek a Coffee Planet kínálatából: a rózsás mokkát, a narancsdarás lattét és fehér latte mokkát – olvasható a sajtóközleményben.

A regionális ízek inspirálta fedélzeti ételeket is romantikus fűszerezés egészíti ki. Valentin-napon a légitársaság desszertek különleges választékát szolgálja fel hosszabb járatain.

A finom édességekből az első, a business és a turistaosztályon utazók is részesülnek más más finomság által. Osztálytól függően lesz a választékban szív alakú maracujás torta, sötét- és fehér csokoládéba mártott szamóca, limitáltan elérhető, epres-tejszínes likőrrel töltött bonbon és fehércsokis, maracujás sajttorta is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek