Ezeken a járatokon a legidősebb utasok még három napig az első osztályon utazhatnak

  A Virgin Atlantic minden járatának legidősebb utasát felár nélkül az első osztályon utaztatja az ünnepektől 2020. január 1-jéig – olvasható a Business Insider cikkében.

  Forrás: Allen Zhao/Wikpedia

  A repülőtársaság egyik bejegyzése szerint ebben a döntésükben egy Jack nevű utasuk inspirálta, aki a közelmúltban az egyik járatukon átadta első osztályra szóló helyét egy 88 éves, Violet nevű idős hölgynek.

  Jack a családtagjaival az első osztályon utazott New Yorkba, de amikor észrevette a nehezen mozgó asszonyt, egy cseppet sem habozott, és helyet cserélt vele. Az egykor nővérként dolgozó idős hölgy az Egyesült Királyságból azért tartott New Yorkba, hogy meglátogassa lányát, amire térdműtétje miatt egy ideje nem volt képes.

  A történet gyorsan elterjed a neten. Jack rengeted elismerést kapott a figyelmessége miatt. Most a légitársaság ugyanezt a gesztust kívánja felajánlani más, idősebb utasainak.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!