Ezek az emberek pályázhatnak az év legrosszabb utasainak címére

Idén is sok, különös dolog történt a reptereken, a Travelpulse pedig listát készített, melyben összegyűjtötte a legrosszabbul viselkedő utasokat felvonultató történeteket. Ezekből szemezgettünk.

Forrás: Rudy and Peter Skitterians/pixabay.com

Márciusban például egy gépnek vissza kellett fordulnia a szaúd-arábiai Abdul Aziz királyi nemzetközi repülőtérre, miután egy nőnek menet közben jutott eszébe, hogy a váróban felejtette a gyermekét. Úgy tűnik, idén rájárt a rúd a babákra: egy amerikai nőt a múlt nyáron Manilában tartóztattak le, miután egy hatnapos csecsemőt találtak a táskájába. A nő azt állította, hogy ő a baba nagynénje, de a kicsi útlevele nem volt nála.

A legtöbben valószínűleg nem utaznánk szívesen együtt azzal a francia férfival, aki egy tucatnyi tarantulát próbált kicsempészni Francia Guyanából. Az utas azt mondta a hatóságoknak, hogy szenvedélyei a pókok. De az a nő sem lehetett a legkellemesebb utastárs, aki kinyitotta a vészkijáratot, mert túl dohosnak érezte a kabint. Az akicó eredményeként a Xiamen Air járata több mint egy órás késéssel indult.

Egy embert Delhi repülőterén tartóztattak le, miután pilótának adta ki magát. A férfi hamis Lufthansa pilótaigazolvánnyal rendelkezett, amelyet a repülőtereken arra használt, hogy különböző előnyökhöz és kiváltságokhoz jusson. Egy utas pedig érméket dobált a kínai Lucky Air légitársaság egy szállító gépének hajtóművébe, állítólag azért, hogy szerencséje legyen. Ez a kissé átgondolatlan húzás 21 000 dollárba került a légitársaságnak, és több mint 160 utast érintett.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek