A gép mosdójában barikádozta el magát egy potyautas

  Az összes utas le kellett szálljon egy Barcelona-Dublin járatról, mert egy férfi felszökött a gépre, majd megpróbálta elbarikádozni magát a mosdóban.

  Az utas bezárkózott a vécébe - de vajon mire számított?Forrás: litabit/Shutterstock

  A potyautas valahogy kijátszotta a biztonsági ellenőrzéseket, azaz hamis útlevéllel és beszállókártya nélkül sikerül a repülő közelébe jutnia. Mikor fent volt a gépen, akkor bezárkózott a mosdóba, és nem volt hajlandó kijönni. A szemtanúk szerint a férfi akkor bújt el, amikor egy légiutas-kísérő körbejárt, és mindenkitől elkérte ellenőrzésre a beszálló kártyáját. Ekkor a potyautas felugrott, és más futott is a mellékhelyiség felé.

  Mivel nagyon különösen viselkedett, biztonsági okokból minden utast felkértek, hogy szálljon le a gépről, és a reptéri szervek vették kézbe az ügyet.

  A gépnek eredetileg 12.40-kor kellett volna felszállnia, az incidens miatt azonban több mint két órás késéssel, 15.20-kor indult csak el Dublin irányába. A légitársaság elnézést kért az utasoktól az eset miatt, olvasható a Travel+Leisure cikkében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!