Utasoktól elkobzott tárgyakból áll a vilniusi reptér karácsonyfája

  A vilniusi repülőtér munkatársaiból igazán nem hiányzik a kreativitás. Különleges installációval várják az ünnepeket: olyan karácsonyfát állítottak, amely teljes egészében az utasoktól elkobzott tárgyakból áll - adja hírül a Fox News. Úgy tűnik, sokan nem tudták, hogy az ollót nem szabad felvinni a repülőre.

  Forrás: Martynas Jaugelavicius/Lithuanian Airports

  A reptér LinkedIn oldalán osztotta meg a képet némi nevelő célzattal. Mint írták, a kézipoggyászokból a biztonsági átvilágítás során nem ritkán kerülnek elő az ollók mellett kések, pengék, fegyverutánzatok, lőszertartók, öngyújtók és egyéb veszélyes tárgyak.

  Felhívták a figyelmet arra, hogy "aki nem akarja, hogy személyes, ám a reptéren tiltott tárgyai a jövő évi karácsonyfán landoljanak, nézze meg a poggyászra vonatkozó előírásokat, mielőtt elkezd csomagolni a következő utazására."

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek