Előfizetéses rendszert tervez egy légitársaság

A Wizz Air állt elő az ötlettel, miszerint egyfajta előfizetéses rendszerben is lehet majd a jövőben utazni a légitársaság gépein. Ez elsősorban azoknak jelent majd előnyt, akik amúgy is gyakran repülnek a társaság gépeivel.

A kép csak illusztrációForrás: StelaDi /Pixabay

A rendszer még nem végleges, de néhány dolgot már lehet tudni arról, hogy mit terveznek. Többek között ilyen, hogy Wizz Passnak hívják majd az előfizetést, melynek lényege, hogy egy ügyfél havonta egy járatpárral utazhat egy adott útvonalon. Ezért egy éven keresztül kell havidíjat kell fizetnie – a díjat automatikusan ráterhelik a megadott bankkártyára.

Ha valaki a megadott módon előfizet a társaságnál, akkor külön költség nélkül kapja meg a jegyét, viszont a kiegészítő szolgáltatásokért már fizetni kell. Az útvonalakra szigorú megkötések lesznek, csakúgy, mint a foglalási és utazási időszakra is. Hogy pontosak mik lesznek ezek a megkötések, azt egyelőre nem lehet tudni, ahogy az előfizetés árát és a többi részletet sem, írja az AIRportal.hu a lengyel Fly4Free cikkére hivatkozva.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek