Egy hónapig növesztik a bajszukat a Wizz Air férfi munkatársai

  Idén első alkalommal a Wizz Air nemzetközi bajusznövesztő versenyt indít férfi munkatársai körében, akár pilótaként, akár utaskísérőként, akár irodai munkakörben dolgoznak. A Wizz Air ugyanis csatlakozott a Movember mozgalomhoz, hogy népszerűsítse az egészséges életmódot, és felhívja a figyelmet a férfiegészség megőrzésének, valamint a megelőzés fontosságára – tudtuk meg a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményből. 

  A fotó illusztrációForrás: Keith Johnston/Pixabay

  A résztvevők ilyenkor egy hónapon keresztül növesztik a bajuszukat, hogy ráirányítsák a figyelmet a férfiakat érintő egészségügyi kockázatokra.

  A prosztatarák, a hererák és a férfiak körében előforduló öngyilkosság szintén sok áldozatot követel, a korai felismerés azonban életet menthet.

  A Wizz Air várja utasai részvételét is: szelfizzen a bajuszos légiutas-kísérőkkel vagy akár a pilótákkal és ossza meg a képet a saját oldalán a #Movember2019 és a #WIZZMovember hashtaggel!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!