Felszállt a Wizz Air első, tatárföldi fővárosba tartó járata

  Szerdán egy újabb európai városba indult el a rendszeres légi forgalom Budapestről. Az oroszországi Tatárföld fővárosába, Kazánba induló járatot szokás szerint egy tortával köszöntötte a Wizz Air és a Budapest Airport – olvasható a légitársaság közleményében. 

  Forrás: Németh Imre / Wizz Air

  Moszkva és Szentpétervár után Kazán a harmadik oroszországi úti cél a Wizz Air Budapestről elérhető hálózatában. A hetente kétszer, szerdán és vasárnap közlekedő járatokon idén több mint 6 ezer, jövőre már 37 ezernél is több jegy vár gazdára.

  A kazáni kremlForrás: A.Savin / WikiPhoto

  2019-ben ez már a negyedik új desztináció a magyar fővárosból: tavasszal London Gatwickbe és Oslóba, nyáron a spanyolországi Castellónba indult új járat, novemberben pedig a skóciai Edinburgh és az ukrajnai Odessza válik elérhetővé. Mindemellett napi járat közlekedik Marosvásárhelyre és Dubajba is. Jövőre Brüsszel fő repülőtere (Charleroi megtartásával) mellett három ukrajnai város, Lviv, Harkov és Zaporizzsja városába is indít járatot a Wizz Air.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!