Íme, a legtisztább és a legpiszkosabb repülők az utasok szerint

Nemrégiben írtunk róla, hogy egyes hírességek mindig takarítással kezdik repülőútjukat. Most kiderült, hogy valóban van-e erre okuk. A Which? nevű tanácsadó cég, mely legutóbb az angol hoteleket értékeltette a vendégekkel, most arra volt kíváncsi, mennyire elégedettek az utasok az egyes légitársaságok gépeinek tisztaságával - számol be róla a Telegraph.

Forrás: Stela Di/pixabay.com

Az eredmények alapján a Ryanair járatai bizonyultak a legpiszokosabbaknak, míg az Air New Zealand került ki a legtisztábbként a versenyből. Az utasok kevesebb mint fele értékelte tisztának a Ryanair gépeit, ugyanakkor 24%-uk mondta azt, hogy ezen a téren az ír légitársaság járművei kimondottan gyengén teljesítenek. Az Air New Zealand járatai ezzel szemben az utasok 97%-ának elégedettségét kivívták.

Míg a Ryanair utasainak mindössze 42%-a értékelte elég tisztának a gépeket, a Wizz Airnél ez az arány 62% volt, de így is a második legrosszabb értékelést kapta, holtversenyben a Vueling Airlinessal, ezután az EasyJet, a Thomson/TUI és az Iberia valamint a British Airways következett.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek