Nem túlzás ez? Hírességek, akiknek egy gép sem elég tiszta

Persze, tudjuk, hogy a közlekedési eszközök nem épp a higiénia csúcsmodelljei, de talán nem pont a repülőket találjuk a legrosszabb helyzetben ebből a szempontból. Vannak azonban olyan utazók, akik szerint első a biztonság ezen a téren is.

Közéjük tartozik Nicole Richie, amerikai tévés személyiség is, akiről Heidi Klum osztott meg nemrégiben egy videót, melyben a hölgy gumikesztyűben, törlőkendővel fertőtleníti az üléseket és az asztalt – ahogyan a Flyertalk beszámol róla

 "Azt hittem, csak Naomi Campbell ilyen kényszeres" - kommentálta Heidi Klum az akciót a modellre utalva, aki hasonló óvintézkedések közepette foglalja el a helyét. Ahogy Campbell videójában elmondja: „Tisztíts meg mindent, amihez hozzáérsz. Amihez talán hozzá fogsz érni. Én ezt teszem minden utazásom alkalmával. Nem érdekel, mit gondolnak az emberek. Az én egészségemről van szó, és ettől jobban érzem magam." 

Nicole Richie egyébként le szokta takarni az ülést egy lepedővel, míg Campbell nem ritkán orvosi maszkot is visel, hogy elkerülje a megfázást: „Ahogy a gép leszáll, az emberek elkezdenek köhögni, tüsszögni... én ezt nem akarom."

Olvasóink mit gondolnak az ehhez hasonló óvintézkedésekről? Túlzás ez a sok takarítás, vagy inkább nagyon is alapvető, és fontos, hogy mindent megtegyünk a lehető legnagyobb higiéniáért repülés közben is? Mondják el nekünk véleményüket itt a cikk alatt, kommentben!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek