Egy darabig nem ül repülőre, aki kipróbálja ezt a szabadulószobát

  Párizsban a The Game mevű francia cég találta ki a játékot, amelyben egy Airbus belsejéből kell idejében kijutni. Hogy mi történik akkor, ha nem sikerül idejében megoldani a feladatokat? Nos, akkor a játékos lezuhan, persze csak a szimulátorral.

  Nagyon lazán indul a játék, és akik szeretnek repülni, azok valószínűleg fogják élvezni. Nyugodtan lehet üldögélni az A320-as fedélzetén, anélkül, hogy a szigorú biztonsági utasításokat be kellene tartani. Aztán egyszer csak beüt a krach.

  Forrás: The Game/Facebook

  Jön egy nem várt probléma, amit meg kell oldani, méghozzá egyetlen óra alatt, különben a kabin „lezuhan". A játékot maximum 5 fős csoportokban lehet játszani, így együtt kell kitalálni, hogy miként lehet elkerülni a katasztrófát. A cég egyébként többféle szabadulószobás élményt is kínál, a L'Avion-t csak nemrég mutatták be, de van ezen kívül például űrutazás szimulátoruk is, írja az AIRportal.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!