Jövőre heti hét járat indul Budapestről New Yorkba

2020 májusától a jelenlegi heti négy helyett hetente hétszer indít járatokat a LOT Budapestről New Yorkba. A jövő nyári menetrendben nem szerepel viszont a chicagói járat.

A New Yorkba induló járatok a következőképpen alakulnak:

Hétfőn, kedden, pénteken és szombaton 13.15-kor indul a gép Budapestről és helyi idő szerint 17.00 órakor érkezik meg JFK-re, a Budapestre tartó gép pedig a hét öt napján (hétfő, kedd, csütörtök, péntek és vasárnap) 19.00 órakor száll fel és másnap 09.35-kor érkezik meg.

New YorkForrás: igormattio/Pixabay

Szerdán, csütörtökön és szombaton a Budapest – New York járat az esti órákban közlekedik, így szombaton két járat indul Budapestről New Yorkba, vasárnap azonban egy sem. Az egyik járat 18.45-kor indul és helyi idő szerint aznap 22.30-kor landol New Yorkban, míg a másik járat éjfél után 20 perccel indulnak az Egyesült Államokból és 14.55-kor száll le Budapesten; ez a járat csak csütörtöki napokon közlekedik. New Yorkból szerdán nem lesz járat, csütörtökön viszont kettő is.

Mivel a Budapestről az Egyesült Államokba tartó utasok forgalma meglehetősen szezonális, ezért úgy döntöttek, hogy a chicagói járatot nem újítják fel jövő tavasszal, helyette sűrítik a frekvenciát New York felé, írja az AIRportal.hu.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek