Csak friss levegőt akart szippantani az utas, aki kinyitotta a gép vészkijáratát

Eredetileg a South China Morning Post-ban jelent meg a hír, mely arról az utasról számol be, aki véletlenül, vagy felelőtlenségből kinyitotta a mellette lévő vészkijáratot a repülőn. A kínai belföldi járat még a földön volt, amikor az eset történt, de ettől függetlenül is komoly késést okozott az incidens.

A kép illusztrációForrás: StelaDi/Pixabay

Úgy tűnik, hogy az utas abban a sorban ült, ahol a vészkijárat is volt, amit saját bevallása szerint azért nyitott ki, mert szüksége volt egy szippantásnyi friss levegőre. Egy másik utas felvette az esetet, pontosabban azt, amikor az utasokkal teli gépen teljesen ki van nyitva a vészkijárat.

Akármi is vitte rá a nőt, hogy maga babráljon a szerkezettel, biztos, hogy büntetés, vagy kár börtön is várhat rá, mivel rendkívül veszélyes volt az ötlet. Az utast leszállították a gépről, és átadták a rendőrségnek.

Igaz, fizikailag lehetetlen, hogy valaki repülési magasságon kinyisson egy ilyen ajtót, de a földön már többször is előfordult, hogy a vészkijárat mellett ülő utasok szándékosan, vagy véletlenül, de mégis megtették, írja a Travel+Leisure.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek