Egy zavart utas miatt nem jutott el Izlandig a Budapestről induló járat

  Egy hatvan év körüli, valószínűleg norvég állampolgárságú utas miatt kellett megszakítsa útját a Wizz Air Budapest–Reykjavík járata. A férfi nagyon furcsán viselkedett a cikk szerint.

  A kép illusztrációForrás: 12019/Pixabay

  Az utas megpróbált bejutni a pilótafülkébe, de nem tudni, hogy mi oka volt rá. A gépnek végül meg kellett fordulnia, és Norvégiában le is szállt. A rendőrség cáfolta, hogy gépeltérítési kísérletről lenne szó. A férfi a hatóságoknak azt mondta, hogy gyógyszert vett be, de ezután nem emlékszik semmire. Állítólag alkoholt is ivott a gyógyszerre, és utána kezdett el zavartan viselkedni.

  A gépen összesen 222 utas, plusz a 7 fős személyzet tartózkodott. A repülő az Északi-tenger fölött haladt, amikor megfordult, és a solai Stavangeri repülőtéren szállt le. Az incidens során senki sem sérült meg, a férfit a reptérről elvitték a rendőrök, írja a hvg.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!