A kínai férfi aprópénzt dobott a repülő hajtóművébe, hogy szerencséje legyen

Hihetetlen mázlija volt annak a kínai utasnak, aki pénzt dobott a felszállás előtt álló repülőgépe hajtóművébe, hogy szerencséje legyen.

Egy karbantartó érméket fedezett fel a Lucky Air 9960-as járatának bal motorja mellett, és gyanút fogott, írja az Airlive. A gép Anqingből repült volna Kunmingbe, de ezek után erről szó sem lehetett. Az utasokat kikérdezték, és egy 28 éves férfi be is vallotta, hogy ő dobált pénzt a motorba, hogy minden jól menjen az utazás során.

A Lucky Air egyik gépe - ezúttal a levegőbenForrás: Lucky Air/Facebook

A járatot ezek után azonnal törölték, mivel a reptér szerelőinek tüzetesen át kellett vizsgálni a hajtóművet, hogy találnak-e még benne esetleg aprópénzt. A légitársaság adatai szerint 160 utastársával szúrt ki a szerencsét áhító férfi, akiket a következő nap tudott elszállítani a légitársaság.

Az eset a társaságnak is komoly bevétel kiesést jelentett, állításuk szerint körülbelül 21 000 dollárba került nekik az incidens. Valószínű, hogy a pénzdobálás nem marad büntetés nélkül, mivel a légitársaság a pénzügyi károkra hivatkozva jogi lépéseket fontolgat a meggondolatlan férfi ellen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek