Vonatok váltják ki a brüsszeli légi járatok egy részét

  Az elmúlt hónapokban a KLM, a Thalys és az NS Dutch Railways környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve hosszú távú tervet dolgozott ki, hogy csökkentsék a légi járatok számát Brüsszel és az amszterdami Schiphol repülőtér között. 2020. március 29-étől a Thalys nagysebességű vonatával helyettesíti a két végpont között közlekedő napi járatainak egyikét.

  Schiphol repülőtérForrás: Amin - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=63264148

  Az elhatározás, hogy ötről négyre csökkentsék a napi járatok számát a Brüsszel–Schiphol távon csak az első lépés, ugyanis a KLM szándéka, hogy még tovább redukálja a repülőjáratok gyakoriságát ezen a szakaszon, amit első sorban azok az utasok használnak, akik az amszterdami Schiphol repülőtérről csatlakozó járatokkal repülnek interkontinentális állomásokra.

  A KLM a Thalys és az NS Duch Railways összefogása része a KLM Fly Responsibly kezdeményezésének, mely összefoglalja a légitársaság minden jelenlegi és jövőbeli erőfeszítéseit a fenntarthatóság javítása érdekében.

  A KLM-járatokkal történő egyszerűbb kapcsolat biztosítása érdekében a Thalys, a NS, a KLM és a Schiphol repülőtér törekszik a poggyászkezelés és az egyéb szolgáltatások fejlesztésére, valamint külön Air&Rail check-in pultot hoznak létre az amszterdami Schiphol repülőtéren, olvasható a szerkesztőségbe érkezett sajtóközleményben.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!