Vonatok váltják ki a brüsszeli légi járatok egy részét

Az elmúlt hónapokban a KLM, a Thalys és az NS Dutch Railways környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve hosszú távú tervet dolgozott ki, hogy csökkentsék a légi járatok számát Brüsszel és az amszterdami Schiphol repülőtér között. 2020. március 29-étől a Thalys nagysebességű vonatával helyettesíti a két végpont között közlekedő napi járatainak egyikét.

Schiphol repülőtérForrás: Amin - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=63264148

Az elhatározás, hogy ötről négyre csökkentsék a napi járatok számát a Brüsszel–Schiphol távon csak az első lépés, ugyanis a KLM szándéka, hogy még tovább redukálja a repülőjáratok gyakoriságát ezen a szakaszon, amit első sorban azok az utasok használnak, akik az amszterdami Schiphol repülőtérről csatlakozó járatokkal repülnek interkontinentális állomásokra.

A KLM a Thalys és az NS Duch Railways összefogása része a KLM Fly Responsibly kezdeményezésének, mely összefoglalja a légitársaság minden jelenlegi és jövőbeli erőfeszítéseit a fenntarthatóság javítása érdekében.

A KLM-járatokkal történő egyszerűbb kapcsolat biztosítása érdekében a Thalys, a NS, a KLM és a Schiphol repülőtér törekszik a poggyászkezelés és az egyéb szolgáltatások fejlesztésére, valamint külön Air&Rail check-in pultot hoznak létre az amszterdami Schiphol repülőtéren, olvasható a szerkesztőségbe érkezett sajtóközleményben.

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek