Jegyakcióval jelentette be a Ryanair a legújabb, szomszédba tartó járatát

  Alighogy a Wizz Air bejelentette új úticéljait, az egyik útvonalára máris megérkezett a konkurencia: a Ryanair is elindítja közvetlen járatát Budapestről Lviv városába. Ám amíg a Wizz Air csak jövő június 1-től, addig a Ryanair már áprilistól kezdve közlekedteti gépeit hetente kétszer az ukrán városba.

  A repülőjegyeket már a 2020-as októberi utazásokra is le lehet foglalni a légitársaság weboldalán, de a jövő évi, teljes nyári menetrend is hamarosan nyilvánossá válik – olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

  Forrás: Roman Polyanyk/pixabay.com

  A Ryanair kelet-közép-európai járatainak bővítését most egy akcióval is megünnepli, amely keretében 4440 forinttól kínálja jegyeit az idei utazásokra azoknak, akik szeptember 13-án, pénteken éjfélig foglalják le azokat a légitársaság weboldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!