Egy kótyagos utas miatt órákra megzavarodott a müncheni reptér

  Kedd reggel egy Bangkokból Münchenen át Madridba tartó utas bolygatta fel a bajor főváros repterének rendszerét. Az utas valahogy elkerülte a biztonsági ellenőrzéseket és besétált a tranzitterületre. A rendőrség végül megtalálta az illetőt, és kiderült, hogy valószínűleg véletlenül nyitott ki egy vészkijáratot, így úszta meg az ellenőrzést.

  A kép illusztrációForrás: Skitterphoto/Pixabay

  Az utas nem volt ugyan veszélyes, ám az eset miatt biztonsági okokból ki kellett üríteni a reptér nagy részét, az ott tartózkodókat pedig újra átvizsgálták. A teljes procedúra körülbelül négy órán keresztül zajlott, ennek köszönhetően számos járatot töröltek, sok pedig késéssel indult.

  Az üzemeltető szerint még jó ideig érezhető volt a reptér működésén a többórás lezárás, hiszen összesen mintegy 1200 járat volt betervezve keddre, a törlések mintegy 19 ezer utast érintettek, írja az AIRportal.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!