Rakétavetőt találtak egy férfi poggyászában egy amerikai reptéren

  Maryland állam Baltimore/Washington Nemzetközi Repülőterén a biztonsági felügyelet rakétavetőt kobzott el az egyik utastól, amelyet annak csomagjában találtak meg az átvilágítás során – írja a BBC.

  A fegyverre a férfi feladott poggyászában lettek figyelmesek, aki elmondása szerint hivatásos katona, és az egyébként nem éles rakétavető tubusát szuvenírként akarta volna hazavinni Kuvaitból, ahol szolgált. A katonai fegyverek szállítását azonban sem kézipoggyászban, sem feladott csomagban nem engedélyezik a repülőjáratokon.

  Forrás: AFP/Handout

  Az elkobzott löveget a biztonsági személyzet egyből átadta a reptéri tűzszerészeknek, majd miután a Közlekedésbiztonsági Hatóság munkatársai kiderítették, hogy az egyébként Jacksonville-ben élő férfi valóban katonaként szolgál, felengedték a hazájába tartó járatra.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek