Csak a színe kék, nem a hangulata – Új étterem nyílt a KLM Lounge-ban

    Megnyitotta kapuit a Blue étterem és bár Amsterdamban, a Schiphol repülőtéri KLM Non-Schengen Crown Lounge-ban. A helyi specialitások mellett a nemzetközi konyha szezonális ajánlatai is megtalálhatók az étlapon. A konyhát Joris Bijdendijk, Michelin csillagos séf igazgatja. A vendégek a kulináris élvezetek mellett, a lélegzetelállító kilátásban is gyönyörködhetnek.

    Forrás: VCK-travel.com

    A „Blue" a nemrég átadott KLM Crown Lounge-ban nyílt meg és bőséges reggelivel, ebéddel és vacsorával várja a pihenni vágyó utazókat. A felkínált ételeket az „új holland konyha" irányzat alá lehet besorolni, melynek fő alapanyagai a holland, helyi termékek. Főként ezekből állnak össze Joris Bijdendijk, a híres RIJKS Michelin-csillagos séfjének ételkreációi – olvasható a KLM oldalán.

    Az étteremben három különböző stílusban étkezhetnek és pihenhetnek. Vagy beülnek az étteremrészbe, ami egy laza, informális tér, vagy helyet foglalnak a konyhában kialakított Séf Asztalánál, illetve ha megbeszélésre kerül a sor, valamelyik privát étkezőt is választhatják.

    A hangszigetelt, de remek kilátást biztosító panorámateraszon kívül az étteremnek van egy egyedi sajt szobája, ahol a legfinomabb holland sajtokat lehet megkóstolni, illetve egy elzártabb bárja is, ahol az ismert holland likőrök mellett, ötletes nem alkoholos italokat is felszolgálnak.

    A Blue étterem és bár a Sky Area-ban található, a KLM Crown Lounge második emeletén. Ha asztalt, vagy privát étkezőt szeretnének foglalni, először szükségük lesz egy lounge belépőre. A privát étkezők foglalási ára 350 eurónál kezdődik.

    Szóljon hozzá
    0 hozzászólás
    Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Utazzon!
    Az oldalról ajánljuk!