Pókember menetrend szerinti járatokon tart biztonsági előadásokat

A United Airlines gépeinek fedélzetén, pontosabban az ott bemutatott videóban Pókember is besegít a légiutas kísérőknek.

Az amerikai légitársaság június 1-től indítja el a repülők fedélzetén a Pókemberes bemutatókat. Az időzítés nem véletlen, a járatokon, pontosabban a Polaris business class-on megjelenő videók az American Airlines és a Sony Pictures együttműködésének az eredménye, írja a Forbes.

Ennek a partneri viszonynak köszönhető, hogy a július 2-án az amerikai mozikba kerülő Pókember: Idegenben című film előtt egy hónappal már elkezdik promózni a filmet a repülőkön, plusz a rajongók egy törzsutas programmal akár a film június 26-ai Los Angeles-i premierjére is eljuthatnak.

A gépeken bemutatott videón nemcsak Pókember jelenik meg, hanem több szereplő is feltűnik a filmből, sőt, egy fénykép erejéig az eredeti képregény alkotója, Stan Lee emléke előtt is tisztelegnek. A szereplők azt mutatják be, hogy mi a teendő vészhelyzetben, illetve olyan témákra is felhívják a figyelmet, mint például miért fontos repülési módra állítani a mobiltelefonokat még a felszállás előtt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek