Új Budapest-Niš repülőjárat startol a nyáron

  12 új útvonalat indítanak a nyáron a dél-szerbiai városból, Nišből, ám a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem a WizzAir, hanem az AirSerbia lesz az üzemeltető. Az új légi járatokra már lehet jegyet váltani, amik között szerepel a Budapest-Niš útvonal is. 

  Új nyári járatokkal startol az Air SerbiaForrás: Shutterstock / Készítette: Vytautas Kielaitis

  A magyar fővárosba heti két járat repül, a jegyárak irányonként 69 eurótól indulnak. A szerb légitársaság gépeire két kézipoggyász vihető fel ingyenesen: egy 8 kilogrammos és egy 4 kilós. Egy poggyász együttes mérete (szélesség+hosszúság+mélység) nem haladhatja meg a 115 centimétert – tudtuk meg a Balkaninfo.hu híréből.

  A szerb Turistički Svet magazin arról is ír, hogy a szerb légitársaság célja, hogy az utasaik minél olcsóbban, minél jobb szolgáltatást kapjanak. Magyarország mellett Németországba, Ausztriába, Olaszországba, Svédországba, Szlovéniába és Montenegróba is indulnak új járatok július 15-től.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!