Ismét Kelet-Európa legjobb repterének választották a Budapest Airportot

  A hatodik egymást követő alkalommal nyerte el a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a Kelet-Európa legjobb repülőtere címet. A Skytrax által odaítélt elismerés a légiközlekedési szakma egyik legrangosabb kitüntetése, a díj történetében pedig most fordult elő először, hogy egy régiós légikikötő zsinórban ennyiszer nyerte el a címet – írja közleményében a Budapest Airport. 

  Budapest Airport, Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér, FerihegyForrás: Budapest Airport

  Idén Londonban rendezték meg a Skytrax 20. díjátadóját, amelyet a légiközlekedési szakma egyik legrangosabb eseményeként emlegetnek. A légitársaságokat és repülőtereket rangsoroló brit légiközlekedési tanácsadó cég, mintegy 8000 vendég előtt adta át a Budapest Airportnak a Kelet-Európa legjobb repülőterének járó elismerést. A díj alapja az a repülőtereket értékelő felmérés, amelyet a cég az elmúlt egy évben készített mintegy 13 millió utas megkérdezésével 160 országban. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!