Felszállt a LOT új londoni járata

  Még júniusban írtunk róla, hogy a LOT, a lengyel légitársaság új járatot indít Budapestről Londonba. A Magyarországot Amerikával is összekötő LOT ráadásul a legexkluzívabb londoni repülőtérre száll le, a Cityre fog járatot közlekedtetni.

   

  A Travelo pedig ott volt ma, azaz hétfőn, amikor az első repülő felszállt, fedélzetén munkatársunkkal.  

  A LOT új londoni járata felszállásra készül.Forrás: Travelo.hu

  Lássuk a tudnivalókat a járatról ismét! Vasárnap kivételével minden nap repülnek az útvonalon, reggel 7-kor és délután 5-kor száll fel a gép Budapestről, 8:45kor, illetve 19:00-kor landol Londonban. Az ellenkező irányban 9:15-kor száll fel egy, ami 12:45-kor érkezik, illetve a 19:30-as repülő 23:00-kor landol Ferihegyen.

  Az új járat indulásáról tartott sajtótájékoztató.Forrás: Travelo.hu

  Így egy egynapos rapid londoni látogatás, vagy a pénzügyi negyed közelsége miatt üzleti út is lehetségessé válik. A LOT nem is csinál belőle titkot, hogy a Londontól távolabb eső, de a brit fővárost kiszolgáló repterekre az olcsóbb fapadosok repülnek, a LOT viszont az üzleti utakra megy rá.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!