Februárban indítja Budapest-London járatát a LOT

A magyar fővárosból New Yorkba és Chicagóba, valamint a lengyelországi Varsóba és Krakkóba tartó járatai után a LOT légitársaság London City repterére indítja ötödik közvetlen budapesti járatát. Az új vonalon 2019. február 19-től szinte minden nap két járat repül majd. 

Az új járat Budapestről London City felé reggel 7 órakor indul és 8:45-kor érkezik majd, vasárnap kivételével minden nap. Délutánonként 17:15-kor száll fel a járat Budapestről, és este 19:00 órakor landol Londonban, szombat kivételével. London City Repülőtérről helyi idő szerint 9:15-kor startol a repülőgép és 12:45-kor ér Budapestre, este pedig 19:30-kor indul és 23:00 órakor érkezik.

London, Tower BridgeForrás: Pixabay.com / skeeze

Ez a fajta menetrend lehetővé teszi a budapesti utasoknak, hogy éjszakázás nélkül bonyolítsák le egynapos londoni látogatásukat. A Royal Docks városrészben található London City a brit főváros pénzügyi és üzleti központjához, a City-hez legközelebb eső repülőtér.

Emellett a LOT új londoni járata a budapesti utasok számára biztosít alternatívát a városközponttól távolabb elhelyezkedő repülőterekre (Heathrow, Gatwick, Luton, Stansted és Southend) közlekedő járatokhoz, melyeket többnyire diszkont légitársaságok üzemeltetnek. Az új járat elsődlegesen az üzleti utasoknak szól, de egy célirányos londoni városnézőtúra is beleférhet a reggeli érkezés és az esti indulás közé.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek