Gazdáját keresi a madridi reptéren parkoló utasszállító

  Egy repülőgépet elveszíteni nem pont olyan, mint a lakáskulcsot elhányni valahova, mégis van olyan, hogy épp egy ekkora gépet nem talál a gazdája, vagy épp fordítva. A madridi reptéren évek óta parkol egy MD-87-es a tulajdonosa pedig nem jelentkezik érte.

  Az AIRportal.hu szerint 2010 óta ácsorog gazdátlanul a gép a Madrid-Barajas reptéren az EC-KRV lajstromjelű utasszállító. Öt évvel azután, hogy az utolsó üzemeltetője, a Saicus Air kilenc éve befejezte a működését, állandó tárolásra alkalmas állapotba helyezték az utasszállítót. Azóta vár.

  A kép csak illusztrációForrás: annca/Pixabay

  Mivel senki, semmilyen díjat nem fizet a tárolásért, a reptér vezetősége most már szeretne megszabadulni tőle. A hatóságok ezért közleményben szólították fel a gép gazdáját, hogy egy éven belül jelentkezzen érte, vagy ha ezt nem teszi, akkor nyilvános árverésre bocsájtják az MD-87-est. Az utolsó ismert tulajdonos cég valószínűleg már megszűnt, így nagyon valószínű, hogy a repülő végül kalapács alá kerül.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!