Fürdőbe, moziba is olcsóbban mehetünk ezzel a budapesti applikációval

Budapestieknek szóló városi szabadidős és kulturális témájú applikációt indított az Énbudapestem, melyből értesülhetünk az aktuális programokról, híreket olvashatunk és kedvezményeket is kapunk a főváros intézményeibe.

Forrás: Unsplash.com

Ha letöltjük az applikációt és regisztrálunk, 20 százalékos kedvezménnyel válthatunk jegyet a Budapesti Történeti Múzeumba, a Budapesti Art Mozik vetítéseire, a Trafó előadásaira. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba is jutányos áron válthatunk bérletet, és fokozatosan egyre több fővárosi cég csatlakozik a kezdeményezéshez.

Júniustól 5-től az app felhasználói kedvezménnyel léphetnek be valamely fővárosi gyógyfürdőbe és a strandokra, de hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel válthatnak jegyet.

Az applikációval a főváros a megemelkedett lakossági és önkormányzati terheket szeretné ellensúlyozni, és elérhetőbbé tenni a kulturális programokat. A Budapest Brand nZrt. ÉnBudapestem applikációja segítségével a városlakók továbbra sem szorulnak ki a lehetőségekből, a fővárosi intézmények pedig magasabb látogatószámra számíthatnak.

Az állandó kedvezményeket biztosító applikáció és online kártya használata a jubileum évében minden felhasználó számára ingyenesen elérhető.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek