Ezen a napon ingyen pattanhat fel a montenegrói panoráma felvonóra

Június 13-án nyitják meg a turisták előtt a Kolašin 1600 síparadicsomot, és ezen a napon mindenki ingyen pattanhat fel a panoráma felvonóra. A nyárra számos szabadtéri programmal is készülnek.

Kolašin városból ingyenes autóbuszok is járnak a síparadicsombaForrás: Shutterstock / Készítette: Pelikh Alexey

Tapasztalt túravezetővel barangolhatjuk be a természeti látnivalókat, lehetőségünk lesz akár szervezett kerékpártúrára is indulni, de bérelhetünk quadot, menő szafari terepjárót, sőt sátrazni is lehet a mintegy 2 ezer méter magas Troglavi csúcson. További jó hír az autóval érkezők számára, hogy a parkolás bérmentes lesz az egész szezonban.

Aki meglesné a kilátást a panoráma felvonóból, az ilyen árakra számíthat: a gyerek jegy 2,5 euró, a felnőtt jegy pedig 3 euróba kerül. Érdemes bankkártyával fizetni, mert ez esetben tíz százalékos kedvezményt biztosítanak.

Szintén újdonságnak számít, hogy minden szombaton és vasárnap kedvezményes szervezett kirándulást indítanak Podgoricából a Kolašin 1600 síközpontba. A gyerekeknek 10, a felnőtteknek 12 euróba kerül a kiruccanás – az árban az ebéd és a felvonó használata is benne van.

Aki Kolašin városból szeretne eljutni a helyi sítelepre, annak naponta kétszer lesz lehetősége felszállni a célirányos, ingyenes buszjáratokra – írja a Montenegrói RTV hírportál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek