A NASA dizájnere utazásra szólít fel mindenkit...a saját fürdőjébe

A kreatív szakembereket sem hagyja nyugodni a koronavírus járvány elleni harc. Ők azzal támogatják az otthon maradás és a távolságtartás fontosságát, illetve az egészségügyben dolgozók munkáját, hogy grafikákon keresztül nyomatékosítják a dolgokat.

Aláírás a plakátok alatt: A Koronavírus Turisztikai Iroda kiadványa - Kérjük maradj otthon a ... (ezt a részt kisípoltuk)Forrás: @jenniferbaer / Twitter

A NASA egyik dizájnere is szakított egy kis időt a figyelemfelhívásra, és vintage turisztikai posztereket alakított át önkéntes karantén kampányplakátokká. Jennifer Baer munkái arra szólítanak fel bennünket, hogy „Utazzunk el!", „Látogassuk meg!", „Szörföljünk!" – csak mindezt légyszíves a négy fal között tegyük!

A plakátokon jól ismert színekkel, formákkal és egyszerű szövegekkel operál, de minden felszólítás után a saját otthonunkba küld el bennünket. Baer a Twitter oldalán posztolta a grafikákat, amiket a felhasználók pillanatok alatt tovább osztottak. A retweetelők között még J. K. Rowling neve is szerepel.

Az alkotó szerint amit ő ezzel a „kampánnyal" nyújtani tud, az sokkal kevesebb, mint az egyészségügyben dolgozók munkája a frontvonalon, de úgy véli, hogy az üzenet átadása is fontos. Az ő eszköztára a megmosolyogtató, humoros grafika, amivel ösztönözni tud és összehozhatja a közösségek tagjait, remélhetőleg a gépek előtt, a saját otthonukban – olvasható az AdWeeknek adott interjúban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek