Irodalmi vakációt nyerhet egy jó regényötlettel

  Ha van egy jó regényötlete, ne habozzon megosztani a világgal, mert cserébe most inspiráló környezetben vághat neki az alkotásnak. A Holiday Cottages nevű, szálláshelyekkel foglalkozó weboldalt versenyt indít, amelyre úgy jelentkezhetnek a leendő szerzők, hogy a Twitteren a #WriTweet hashtag használatával megosztják a regény 270 karakteres összefoglaló pitch-ét - tudtuk meg a Travel and Leisure cikkéből.

  Forrás: Free-Photos/pixabay.com

  A szerencsés nyertes hét éjszakát tölthet három, brit irodalmi helyszín egyikén, emellett munkájáról visszajelzést kaphat Elizabeth Macnealtől, a Babák városa című könyv szerzőjétől, valamint az utazási költségeit is fedezik 1000 font értékéig.

  A három helyszín között szerepel Kelet-Sussex, ahol egykor Virginia Woolf és Rudyard Kipling élt, a walesi Carmarthenshire, ahol valaha Dylan Thomas és Roald Dahl lakott, illetve Kelet-Skócia ahol Robert Louis Stevenson és Robert Burns otthona volt.

  A szerencsés alkotó mindent megtalál a helyszínen, amire szüksége lehet a remekmű megírásához, beleértve az írógépet, szótárt és tezauruszt, jegyzettömböt, tollat, kávét és egy klasszikus regényt, inspirációként.

  A jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint 2020. január 24-én éjfélig posztolni azt a bizonyos, sorsdöntő tweetet. A versenyről további információt a cég weboldalán talál.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!