Az amerikai kávérajongók most igencsak jól járhatnak

  A Gevalia kávémárka versenyt hirdetett, hogy megtalálja kávékirálynőjét vagy kávékirályát, akit pénznyereménnyel és utazással jutalmaz – olvasható az Insider cikkében. A pályázathoz a jelentkezőknek nem kell mást tenniük, mint december 21-ig elküldeniük a jelentkezésüket a cég holnapján keresztül, és 250 karakterben összefoglalniuk, miért is tartják magukat kávékirálynak vagy kávékirálynőnek. 

  Carlowrie kastélyForrás: Neale Simth/Wikipedia

  A szerencsés nyertest valódi, királyi ellátásban részesítik egy 6 éjszakás, 7 napos tartózkodás keretében a skóciai Carlowrie kastélyban. Az 1852-ben épült kastély 14 hálószobával rendelkezik, és 32 hektáros birtokon helyezkedik el, néhány mérföldnyire Edinburgh-tól, manapság esküvőknek és más nagy eseményeknek ad otthont.

  Akár itt is elszürcsölhetik a kávéjukatForrás: Neale Smith/Wikipedia

  A szálláson felül több mint 5000 dolláros fizetést és 2000 dollár költőpénzt adnak, a győztes ráadásul elhozhatja egy barátját is. Kár, hogy a pályázatra csak amerikai állampolgárok jelentkezhetnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!