Fizetett legózókat keres az újonnan nyíló Legoland

A kaliforniai Milpitasban jövő tavasszal nyíló Legoland modellépítőt keres, aki az intézmény kreatív worshopjainak megszervezéséért és lebonyolításááért felel majd. A jelentkezőknek 2020. január 18-19-én egy Brick Factor elnevezésű versenyen kell részt venniük Milpitasban, ahol különböző, kreatív feladatok során bizonyíthatják rátermettségüket - adja hírül a Travel and Leisure.

A dániai Legoland - illusztrációForrás: Fredrik Bäckman/pixabay.com

A tíz legjobb versenyzőt interjúra hívják, és még egy utolsó építési feladattal tesztelik a tehetségüket. Az állás teljes munkaidős, és a műhely mellett médiamegjelenléseket, rendezvényszervezést és PR feladatokat is magába foglal, ezenkívül a kiválasztott jelentkező részt vesz majd a kiállítások és események koncepciójának kidolgozásában, megtervezésében és persze felépítésében is.

Az ideális jelölt szeret legózni, ugyanakkor profi módon és szórakoztatóan tudja előadni magát. Előnyben részesülnek azok, akiknek vannak korábbi legómodell-építési tapasztalatai, de ez nem feltétel. Viszont ismerni kell a legóelemeket, és tudni kell olvasni a modellrajzokat, fontos, hogy legyenek saját ötleteik, és élvezzék a gyermekek oktatását. A válogatásra január 10-ig lehet jelentkezni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek