Most ingyen nyaralhat, ha összetörték a szívét

  5A 2006-os, Holiday című film ihlette az angol szállásközvetítő cég, az Independent Cottages ajánlatát, melyben olyanoknak kínálnak három napra ingyen szállást, akik nemrégiben szakítottak - írja az Insider. A filmben Iris (Kate Winslet) és Amanda (Cameron Diaz) otthont cserélnek, így próbálják mindketten túlélni a szakítást és az egyedül töltött ünnepeket. Ennek során Amanda egy bájos, angol tanyán találja magát.

  Cotswold klasszikus, festői kisvárosForrás: Saffron Blaze/commons.wikimedia.org/

  Ehhez hasonló környezetbe érkezhet az, aki jelentkezik a cég pályázatára. A nyertes három éjszakát tölthet a festői Cotswoldsban található Farthing Cottage-ban, Londontól két és fél órányi autóútra. Mindehhez nem kell mást tennie, mint megosztani a szakítás történetét december 2-ig, méghozzá ezen a felületen. A jelentkezők közül sorsolással választják majd ki a győztest.

  A házat ünnepi díszbe öltöztetik, a - legalább ebben - szerencsés nyertest pedig pezsgővel és csokival várják december 13-án. Az utazási és étkezési költségeket nem fedezi a cég, a pályázati feltételekről bővebben itt olvashat.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!