Másfél év alatt 266 ingyenes programot kínál a Zsolnay Kert

  Októbertől másfél éven át rengeteg ingyenes program követi egymát Pécsett, a Zsolnay Negyedben.

  A Zsolnay Kert címmel hamarosan induló ingyenes programsorozat célja hogy új, innovatív szakkörökön, ismeretterjesztő előadásokon és kulturális rendezvényeken keresztül minden korosztályt megszólítsanak.

  Forrás: Zsolnay Negyed/Facebook

  A Zsolnay Kert programjain változatos témákról, egyebek mellett zenehallgatásról, a Zsolnay családról, Pécs történetéről, a babáknak szóló zenéről, természetről tartanak ismeretterjesztő előadásokat. Emellett kreatív foglalkozásokon vehetnek részt a fiatalabb érdeklődők, akik különböző készségfejlesztő játékokkal, társasjátékokkal vagy akár a legmodernebb tudományos LUX vagy BBC micro:bit készletekkel is játszhatnak, írja az MTI.

  A húsvéti időszakban több foglalkozás és program várja az ünnepkörhöz kapcsolódva a pécsieket: tartanak kézimunka, gyöngyfűző, origami és kerámia szakkört, de lesz hímestojás-díszítő és digitalizáló klub is. A Zsolnay Kert rendezvénysorozatról bővebb tájékoztatás olvasható a program honlapján olvasható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek