Irodák, melyekben egykor vöröslámpás ház, vagy épp ferences kolostor volt

Október 14-én startol hazánk első irodafesztiválja, az Office Week, melynek keretében először nyitják meg kapuikat Magyarország legnevesebb irodái, hogy egyedi belső tereikben vezetett irodai túrákat kínáljanak.

Forrás: Mitte Communications

A VAM Design Center régi épületében megnyílt HubHub-ban a MádiLáncos Studio csapata mutatja be a II. Világháborús menedékből átalakított közösségi iroda tervezési és kivitelezési folyamatát. A Loffice Budapest új székhelyén előadást hallgathatunk a Salétrom utca 4. szám alatti, egykori vöröslámpás ház történetéről, amelynek helyén 2020-tól egy hatszintes, közösségi találkozóhely nyitja meg kapuit. A szegedi Door Office coworking space-ben pedig megismerhetjük a különleges teret, amit Európában egyedülálló módon, egy ferences rendházban alakítottak ki.

Forrás: Mitte Communications

Először lehet megnézni a fenntartható építészet vezető hazai cégcsoportja, a a Paulinyi & Partners irodáját is. Az Office Week keretében Az Év Irodája díjas munkaterekbe is ellátogathatunk, ugyanis a Profession.hu és az ACG Reklámügynökség is vezetett irodabejárást tart.

A GRAPHISOFT újjászületett ikonikus székházának épületét is be lehet járni, ami több mint húsz éve ad otthont az "első magyar startup"-nak. Megismerhetjük Magyarország egyik legtisztább levegőjű irodaépületét is, ami az Aerco Légtechnikai vállalat irodáinak ad otthont, ahol a kellemes klíma és a környezetvédelem együttesen fontos szempont, illetve leendő bérlők, fejlesztők és belsőépítészek számára is izgalmas irodabejárást szervez a Cushman & Wakefield, amelynek belső tereiben kiválóan ötvözték az indusztriális kialakítást az otthonossággal, olvasható az esemény hírlevelében.

A sétákról ezen a linken olvashat bővebben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek