Önismereti séta, borvariációk és Rembrandt egyetlen programon belül

Októberben is folytatódik Múzeum+ programsorozat a Szépművészeti Múzeumban. Ilyenkor meghosszabbított nyitva tartással várja a látogatókat a múzeum, ahol hónapról hónapra új témákkal találkozhatnak az érdeklődők. Az események között workshopok, zenei koncertek, tánc performanszok, irodalmi előadások és gasztronómiai rendezvények is vannak.

Több program a Rembrandt évforduló köré szerveződikForrás: Szépművészeti Múzeum/Facebook

Legközelebb október 10-én, azaz holnap este lesz Múzem+ esemény 18.00-tól egészen 22.00 óráig. Ekkor a látogatók az állandó gyűjtemény mellett a Rembrandt és tanítványai. Rajzok és rézkarcok a Szépművészeti Múzeum gyűjteményéből című időszaki kamarakiállítást is megnézhetik.

Ezen felül lesz Lounge Bar Selector Emkával, Tapas és borvariációk a Fine Art Bistro konyhájából, Klasszikus és kortárs reflexiók (zene, tánc és költészet a képek között sétálva), valamint Élő MúzeumCafé beszélgetés a Rembrandt évforduló kapcsán. Lesznek tárlatvezetések magyarul és angolul, kulisszatitkok és Kreatív sziget, ahol workshopon lehet részt venni. Az önismereti játékban a festmények között barangolva kell mindenki rátaláljon a saját útjára, míg a Klasszikus Ókor kiállításon ókori személyek ruhájába és szerepébe bújva mesélnek színészek az antik tárgyakról és az egykori életről.

A korlátozott létszám miatt az előadásokon és a tárlatvezetéseken érkezési sorrendben lehet részt venni, minden további tudnivalóról a múzeum honlapján olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek