A világjáró srácnak csak a kutyája maradt meg a teherhajó elsüllyedése után

A német Marcus egy böhöm nagy autóval járja a világot. Mindenről blogot ír, vagy az Instagramra tesz ki bejegyzéseket. A legutóbbi bejelentkezése azonban valószínűleg sok követőjét szíven ütötte.

Néhány nappal ezelőtt egy hatalmas teherhajó süllyedt el a francia partok mentén. Az, hogy a tenger felszínén terjedő olajfolt milyen katasztrofális hatással lesz az élővilágra, még pontosan nem lehet tudni.

Marcus és Frieda (the) VizslaForrás: https://www.slowtravel4x4.com/instagram

Van azonban egy másik vonatkozása is az ügynek. Marcus minden holmija ugyanis szintén rajta volt ezen a hajón.

Nála nem maradt más, csak egy bőrönd, illetve a kutyája és világjáró társa, akit mindenhol úgy mutat be, hogy Frieda the Vizsla. És igen, a böhöm nagy autó is a tenger fenekén pihen. Marcus és Frieda most kénytelen a közösségi oldalak olvasóihoz fordulni, hogy átmenetileg helyre rázza a dolgokat, mert mint írja, az egész élete abban a teherautóban volt. Bárki küldhet nekik egy kisebb, vagy nagyobb adományt az Instagram bejegyzésben megadott oldalon keresztül.

Marcus egy videóban azt is elmondta, hogy amint megkapja a biztosítótársaságtól az autóért járó összeget, a követőitől befolyt pénzt jótékony célra fogja fordítani. Amikor az autóját felpakolta a teherhajóra akkor is épp egy jótékonysági szervezethez készült Nicaraguába, így az összeg egy része valószínűleg hozzájuk kerül majd.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek