Egy évig ingyen repülhetnek a játék nyertesei, ha törlik Instagram képeiket

A JetBlue légitársaság 2009-ben jött ki egy olyan lehetőséggel, ami korlátlan repülést biztosított az utazóknak. 599 dollárért lehetett megvenni a leginkább bérletre hajazó utalványt, mellyel egy hónapig annyit repült a légitársaság gépein a tulajdonosa, amennyit csak bírt. A neve „All You Can Jet" volt, ami nagyon szabadon fordítva azt jelenti, hogy „amit csak bele tudsz pakolni a repülésbe". Idén visszahozták az ötletet, de kibővítve, és nagyon komoly extrákkal, írja az AFAR.

A JetBlue idén már egy teljes évig korlátlanul biztosítja a légitársaság járatait. Ez most nem egy fizetős megoldás, hanem egy nyereményjáték. Aki jelentkezik és nyer, az szabadon repülhet, ráadásul, szintén ingyen, magával vihet valakit az utakra. Nemcsak egy embernek (és társának) adják meg a korlátlan repülés lehetőségét, a játékban összesen három nyertest választanak ki.

A kiírás szokatlan, de nem teljesíthetetlen: a jelentkezés feltétele, hogy a szerencsés nyertes radírozza ki össze Instagram bejegyzését a profiljából. A légitársaság annyira komolyan veszi a kampányt, hogy a saját Insta profilját is teljesen kiürítette a nyereményjáték miatt.

A képeket nem kell kidobni, nyugodtan lehet archiválni isForrás: 6689062/Pixabay

A cikkben részletesen le van írva, hogy pontosan mi a játékra való jelentkezés menete, itt található a határidő is. Február 27. és március 8. között kell kipucolni az Instagram fiókot – archiválni természetesen lehet, azt senkitől sem kérik, hogy a képeit kidobja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek