Instagram-inas is van a világ legnagyobb hajójának fedélzetén

Ahogy mondani szokás, ami nem került fel közösségi médiára, az meg sem történt. Különösen igaz ez akkor, ha egy 21. századi nyaralásról van szó a világ legnagyobb hajóján, a minap vízre bocsátott Symphony of the Seas-en.

A hajó vezetősége úgy döntött, a legjobb Insta-felvételek elkészítésében segítséget is nyújt az utasoknak – írja a Lonely Planet News. Az Instagrammer-in-Chief titulus viselőjének nincs más dolga, mint elkalauzolni a vendégeket a hajó legfotogénebb pontjaira.

Ennek a hajónak azért valószínűleg a legtöbb porcikája jól mutat az InstánForrás: Royal Caribbean

A Royal Caribbean nemrég jelentette be, hogy Russ Francis feladata pontosan ez lesz. Az instagramozásban különösen tehetséges férfira még a hajótársaság 2017-es Instagram Intern-Ship at sea pályázatán figyeltek fel. Russ Francis szerint a jó fotó sokkal több, mint jó beállítás kérdése, ahhoz, hogy az Instagramon taroljon, ki kell váltsa a nézőből a wow-faktort.

Biztos, hogy a követők elájulnak, ha kiderül, hogy a posztolt úriember a családi lakosztályhoz tartozó "Királyi dzsinn", azaz családi inasForrás: Royal Caribbean

A szuper családbarát lakosztályokkal felszerelt hajó, melyen minden gyerek nyaralni akar, számtalan izgalmas témával rendelkezik, ami számot tarthat az Insta-közönség figyelmére: kortárs műalkotások és a tizenkétezer fával rendelkező Central Park mellett kötélcsúszópálya és hullámmedence is akad a fedélzeten.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek