Ha ön igazi Instagram-mogul, itt egy álomállás

Igaz, hogy nem árt ehhez amerikainak lenni, de a Southwest Airlines légitársaság menő álomállást kínált fel, ingyen repkedéssel. A USA Today is beszámolt róla, hogy pályázhat egy Storyteller Contestre, azaz Mesélőversenyre az, akinek van Instagram-oldala legalább 2500 követővel, és elmúlt 21 éves.

Tíz olyan online influenszert alkalmaznának, akik kiválóan elmondanák, miért éri meg eljutni a Southwest által elérhető -északamerikai, mexikói, karibi és közép-amerikai úticélokra. Ehhez persze folyamatosan izgalmas tartalmat kell előállítaniuk.

.Forrás: AFP/Getty Images/Bruce Bennett

A nevezés egyszerű: egy érdekes Insta-fotónkat töltsük fel szintén érdekes képaláírással. Ezek közül a Southwest kiválaszt 100 elődöntőst, akikkel kitöltetnek egy kőegyszerű papírt arról, hova és miért utazna az illető szívesen. Ezután tíz döntőst kiválasztanak és rangsorolják őket az alapján, milyen kontentet tudnak alkotni a saját városukról.

A top tízes versenyzők különböző díjakat kapnak, ingyenes repülésekkel, ajándékkártyákkal, hűségpontokkal. A nagy győztes pedig 24 e-jegyet kap utazásokra, kb. 4800 dollár (1,3 millió forint) értékben. A nevezési határidő február 24.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek