Lenne kedve beutazni a világot... egy idegennel?

  Egy utazási cég rárepült azokra, akik minden áron körbe akarják utazni a világot. A TourRadar, az egyik legnagyobb online iroda, ami többnapos utakra specializálódott, kitalált egy játékot a Tour the World kampánya keretében – írja a Travel+Leisure.

  A lényeg, hogy két totál idegen ember körbeutazza majd a glóbuszt. Öt kontinensen, öt különböző országban töltenek majd több napot, élményeiket pedig természetesen megosztják a közösségi médiában. Őket egy profi forgatócsoport is követi majd, akik a cégnek gyártanak tartalmakat a páros láblógatásáról.

  Forrás: shutterstock.com

  Különlegesség lesz, hogy a kiválasztott két ember a járatuk lefoglalásáig nem fogja tudni, mi a következő úticél. Összesen 50-60 napot lesznek úton, minden utazásukat, szállásukat, kiadásukat, étkezésüket állja majd a TourRadar.

  A nevezés egy kétperces videó feltöltésével zajlik, ahol elmondja a jelentkező, miért őt kéne erre kiválasztani. A határidő március 24., a győzteseket áprilisban jelentik be, a túra májusban kezdetét veszi. Szóval ha nem feszülünk rá, hogy egy idegennel kell két hónapot összezárva lenni egzotikus helyeken, akkor hajrá!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!